Design: Arkitektfirmaet C.F. Møller

I forbindelse med udvidelsen af Århus Musikhus valgte Arkitektfirmaet C.F. Møller, Århus selv at designe møblerne til foyeren i den nye afdeling af Musikhuset. Opgaven stillede helt specielle krav til møblerne, som skulle passe sammen med kunstneren Ingvar Cromhammers udsmykning af de store rum.
I samarbejde med Inventarrum har C.F. Møller lavet plinte og ståborde "between a rock and a soft place". Designet spiller på kontrasten mellem den stenhårde, monolitiske volume og den varme, silkebløde overflade. Det enkle og karakterfulde udtryk spiller sammen med de store søjler i foyeren og de karakteristiske udskæringer, som har inspireret til seriens navn, BOCU, skaber sammenhæng til rummets arkitektur.
Møblerne er beklædt med en slagfast acryl kompositmateriale med neutrale lydegenskaber og en rengøringsvenlig overflade.

Produktserie: 
BOCU

Produktserie