Funktion - Design - Kvalitet

  • Dansk
  • Deutsch

Affaldsbeholdere

Vi har affaldsbeholdere til udendørs brug i det offentlige byrum, samt indendørs affaldsbeholdere til togstationer, shoppingcentre og andre indendørs områder, hvor praktiske skraldespande med stor rummelighed, flot design og god funktionalitet er et krav.

Udover diverse affaldsbeholdere har vi også flere designer askebærge m. indbygget skaldespande.

Udendørs affaldsbeholdere og skraldespande til offentlige områder

Vores affaldsbeholdere findes i flere forskellige størrelser og funktioner. Vi har skraldespande med plads til alt fra 30-90 liter. 

Størstedelen af vores affaldsbeholdere er lavet i galvaniseret stål for at sikre en lang levetid med mindst muligt vedligeholdelse. Der er ved flere af vores modeller også mulighed for at få dem pulverlakeret i ønsket RAL farver.

Skraldespand med affaldssortering

Delta Milieu Abfallbehälter er en af vores skraldespande med smart affaldssortering fordelt i 3 rum, hvor hvert rum tømmes for sig. Hvilket passer perfekt i forhold til de konstant skærpede krav til sortering af affald.

Derudover indeholder vores sortimentet også andre typer af affaldsbeholdere, blandt andet skraldespande med eller uden låg, med eller uden askebægre, med eller uden sokkel og ben, osv.

Kontakt os på 75 56 47 00 eller send en mail til info@inventarrum.dk for at få en pris på vores affaldsbeholdere.

Inventarrum A/S

Kvalitetsstyring

Kvalitetsstyring efter DS/EN ISO 9001, DS/EN 1090-1 & DS/EN 1090-2.

Se 1090-1 & 1090-2 certifikat her

Se 9001 certifikat her

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.