Funktion - Design - Kvalitet

  • Dansk
  • Deutsch

Cykeloverdækning

Inventarrum tilbyder cykeloverdækninger og cykelskure i et stort udvalg af designs, størrelser og egenskaber.

Vi har overdækninger til cykler som er helt åbne og kun består af et tag, cykeloverdækninger med endevæg og sidevægge, eller cykelskure som er helt lukket af på alle sider

Vores løsninger inden for cykeloverdækninger er perfekt til det offentlige rum og arbejdspladsen. 

Cykelskur i stål - Høj kvalitet og flot design

Vi er rigtig mange cyklister i Danmark, og der kommer kun flere år for år. Derfor sættes der også større og større krav til cykelskure og cykeloverdækninger, ikke kun i forhold til kvalitet men også funktionalitet og udnyttelse pladsen.

Når du vælger Inventarrum til at levere jeres overdækninger eller andet byrumsinventar, er du sikret grundig og professionel rådgivning.

Vi gør meget ud af at finde det helt perfekte cykelskur som matcher dine behov, og som samtidig også passer ind i de omkringliggende omgivelser i forhold til designet.

Cykeloverdækninger og cykelskure i galvaniseret stål

Flere af vores cykeloverdækninger og cykelstativer er lavet i galvaniseret stål, så du er sikker på at de kan holde til alt hvad det danske vejr byder på. 

Alle vores produkter er kendte for at være utrolig funktionelle, i et flot og stilrent design, samt være af højest kvalitet - Og vores cykeloverdækninger er ingen undtagelse.

Få et godt tilbud på cykeloverdækning

Har du fundet en cykeloverdækning på vores hjemmeside som du ønsker at få installeret hos jer?

Eller har du måske en helt speciel ide du ønsker at forhører dig om, så kontakt os via vores kontaktformular eller giv os et kald på 75 56 47 00.

Inventarrum A/S

Kvalitetsstyring

Kvalitetsstyring efter DS/EN ISO 9001, DS/EN 1090-1 & DS/EN 1090-2.

Se 1090-1 & 1090-2 certifikat her

Se 9001 certifikat her

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.