Funktion - Design - Kvalitet

  • Dansk
  • Deutsch

Cykelstativer

Hos Inventarrum har vi et stort udvalg af forskellige typer af cykelstativer i flotte og unikke designs.

Fælles for alle vores cykelstativer er at de er i allerhøjeste kvalitet og passer perfekt ind i det offentlige rum eller på arbejdspladsen.

Alle vores cykelstativer er lavet med øje for funktionalitet og stilrent design.

Cykelstativ til det offentlige og erhverv

Vi er leverandør af byrumsinventar til det offentlige samt erhverv. Mange af vores cykelstativer og cykeloverdækninger er designet af danske arkitekter og findes idag i mange af de danske byer. 

Uanset ønsket til stil, design og funktionalitet, så har vi det perfekte cykelstativ. Vores sortiment byder bla. på cykelstativer i 2 etager, cykellæn, bøjler til cykler og cykel pullert.

Cykelstativ til væg

Hvis man ønsker en smart og funktionel opbevaring af cykler i cykelkælderen eller lignende, så er vores stativ VelowUp fra Lo Minck Systemen B.V det perfekte valg!

VelowUp cykelstativ monteres på væggen, hvilket resultere i at denne kompakte løsning kan give op til 40% pladsbesparelse i forhold til de gode klassiske stativer til cykler.

Læs mere om Velow Up her

2 etagers cykelstativ giver fuld udnyttelse af pladsen

På mange offentlige samlingspunkter som stationer, parker og storcentre, kan man opleve at der er stor mangel på parkeringsmuligheder med cyklen. 

Med et 2 etagers cykelstativ får man udnytte hver eneste kvadratmeter bedst muligt. På trods af at din cykel skal på første sal af cykelstativet, er det intet problem af få løftet cyklen op.

Med en smart køreskinne i en lav løftehøjde på kun 26-40 cm, er det ingen sag at få parkeret cykel på dette etage cykelstativ.

Læs mere om 2 etagers cykelstativet - Effekt

Nedstøbte eller fritliggende stativer til cykel

Vores cykel stativer kan findes med flere monteringsmuligheder. Vi tilbyder både nedstøbte og fritliggende cykelstativer.

Hør hvad vi kan gøre for dig

Ønsker du at hører mere om dine muligheder eller at få et tilbud på et specifikt cykelstativ?

Så kontakt os på 75 56 47 00 eller udfyld vores kontaktformular her på siden.

Inventarrum A/S

Kvalitetsstyring

Kvalitetsstyring efter DS/EN ISO 9001, DS/EN 1090-1 & DS/EN 1090-2.

Se 1090-1 & 1090-2 certifikat her

Se 9001 certifikat her

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.