Funktion - Design - Kvalitet

  • Dansk
  • Deutsch

Pullert - afspærringer

Hos Inventarrum har vi et stort udvalg af pullerter i arkitektoniske designs som passer perfekt ind i det moderne byrum. 

Udover at vores pullerter er lavet af de absolut bedste materialer for at sikre en høj kvalitet og et unikt design, så giver pullerter også øget sikkerhed og tryghed i det offentlige rum

Pullert i designs der matcher omgivelserne

Vi har et bredt sortiment af pullerter, som fås i forskellige former, materialer, højder og design. Derfor kan vi tilbyde en pullert der passer perfekt ind til ethvert miljø.

I vores udvalg findes der aftagelige pullert, pullerter til nedstøbning, bøjelige pullert, fleksible pullert eller nedfældbare pullerter der kan ligges ned hvis man ønsker at åbne op for trafik.

Hos Inventarrum tilbyder vi pullerter lavet i forskellige materialer, det mest anvendte er dog galvaniseret stål, da det kan tåle alt vind og vejr - Og derfor er pæne i mange år frem.

Pullert øger sikkerheden og trygheden i det offentlige rum

Pullerter bruges oftest ved gågader, stationer, indkøbscentre, bytorve og andre samlingspunkter med større folkemængder.

Vores pullert kan tilbageholde selv helt store køretøjer som lastbiler. Pullerter bruges især til afspærring for trafikanter, men de bruges også som afskærmninger og vejmarkeringer.

Ønsker du at hører mere om hvordan du kan skabe øget sikkerhed og tryghed ved hjælp af pullert, så kontakt os på 75 56 47 00 eller udfyld vores kontaktformular med dine spørgsmål.

Inventarrum A/S

Kvalitetsstyring

Kvalitetsstyring efter DS/EN ISO 9001, DS/EN 1090-1 & DS/EN 1090-2.

Se 1090-1 & 1090-2 certifikat her

Se 9001 certifikat her

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.