Funktion - Design - Kvalitet

  • Dansk
  • Deutsch

Rygeskur

Vores udendørs rygeskur er lavet i høj kvalitet så det kan modstå de skiftende vejrforhold i Danmark. Derudover er det lavet i materialer der kræver minimum vedligeholdelse.

Det enkle design gør det anvendeligt i mange forskellige miljøer.

Læs mere om mulighederne for at specialdesigne jeres nye rygeskur her.

Design jeres nye rygeskur

Hos Inventarrum tilbyder vi at designe jeres rygeskur så det passer præcist til jeres ønsker.

Selve stellet kan fremstilles i galvaniseret stålprofiler eller i en alu profil der pulverlakeres i en standard RAL farve efter jeres ønske. Det klassiske rygeskur fås med sider i hærdet glas, men det er muligt at få sidebeklædninger i andre materialer.

For at hører mere om de forskellige designmuligheder kan vi kontaktes på 75 56 47 00 eller info@inventarrum.dk

Det vil være fordelagtigt at få opsat bænke, askebægre og affaldsbeholdere i rygeskuret, så det holdes pænt og rent. Også her har vi et stort udvalg, så i kan få præcis det som passer bedst til omgivelserne og miljøet hvor jeres nye rygeskur skal placeres.

Forkæl rygere og ikke-rygere med et rygeskur

Udendørs rygeskure er ikke kun til for forkæle rygere på arbejdspladsen eller det offentlige rum. For rygerne er det rart at have et sted at stå overdækket imens man får stillet sin nikotintrang.

Og samtidig er det rart for ikke-rygerne at rygerne er samlet et sted så de ikke behøver at være offer for passiv rygning i når de venter på bussen eller trækker luft på arbejdet.

Inventarrum A/S

Kvalitetsstyring

Kvalitetsstyring efter DS/EN ISO 9001, DS/EN 1090-1 & DS/EN 1090-2.

Se 1090-1 & 1090-2 certifikat her

Se 9001 certifikat her

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.