Funktion - Design - Kvalitet

  • Dansk
  • Deutsch

Udendørs bænke

Hos Inventarrum har vi et stort udvalg af udendørs bænke til byrum og andre offentlige områder. 

Alle vores bænke er tegnet af anerkendte arkitekter, hvilket også ses i de meget moderne og unikke designs af udendørs og indendørs bænke vi tilbyder.

I vores sortiment findes blandt andet Square plint og Square bænken som findes på alle DSB stationer i Danmark

Vi har også designer bænke til indendørs brug

Flere af vores bænke kan bruges både inden- og udendørs. Der er også nogle af modellerne hvor der er en bred vifte af tilpasnings-muligheder, så hvis man ikke ønsker trælister, så er det også muligt at få et sæde af læder eller glas.

Ønsker du at hører mere om mulighederne for at specialdesigne udendørs og indendørs bænke til din virksomhed eller et offentligt byrum.

Så kontakt os på 75 56 47 00 eller send en mail på info@inventarrum.dk og fortæl mere omkring dine ønsker til design, komfort eller andet.

Bænke der er det perfekte samlingspunkt i det offentlige rum

Bænke og bordænkesæt er offest et samlingspunkt i det offentlige rum for familie og venner.

Alle vores udendørs bænke er i et flot design som indbyder til at blive taget i brug, og derfor er med til at skabe en god stemning og hygge i parker, centre og bylivet generelt.

Udendørs bænke i træ

Mange af vores udendørs bænke kan fås med siddepladser i træ. Ligesom vores bordbænkesæt, passer bænke med trælister også perfekt ind i grønne omgivelser, som skovområder og parker.

Alle vores møbler i træ er lavet i den bedste kvalitet, så du er sikret at de har en god komfort gennem hele deres lange levetid.

Inventarrum A/S

Kvalitetsstyring

Kvalitetsstyring efter DS/EN ISO 9001, DS/EN 1090-1 & DS/EN 1090-2.

Se 1090-1 & 1090-2 certifikat her

Se 9001 certifikat her

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.